Shichimi Togarashi (Koření sedmi vůní)

Shichimi Togarashi (Šičimi tógaraši) je legendární japonská směs koření, která se též nazývá Koření sedmi vůní

Ostrost, kterou vám Shichimi Togarashi na jazyku vytvoří, se lahodně snoubí s mandarinkovou kůrou, která společně s mořskou řasou směsi koření dodá svěží kombinaci ovocné a pikantně slané chuti. Semínka černého a bílého sezamu vše završí svým příjemným oříškovým aroma.

V Japonsku se Shichimi Togarashi používá jako koření do rýže, nudlí (soba nebo udon) a polévek (polévka miso). Kromě tradičních japonských jídel vaše chuťové buňky potěší, pokud tímto kořením ochutíte domácí hranolky, nebo dýně a batáty pečené v troubě.

Pikantnost této originální směsi koření můžete s úspěchem využít i na kuřecí křidélka nebo třeba steaky z tuňáka.

Složení Shichimi Togarashi
Datum minimální trvanlivosti 2. 9. 2027
Země původu Německo
Na co se Shichimi Togarashi většinou používá