Žlutý čaj Huang Xiao
Bílé a žluté čaje
Vzácny žlutý čaj, v Číně velmi oblíbený během dynastie Ming a Qing. Říká se, že výrobní postup tohoto čaje byl ztracen a znovu...
Tekutý kouř
Směsi koření
Tekuté kouřové aroma, které je rozpustné v oleji, se používá při výrobě salámů, klobás, uzeného masa, omáček nebo všude tam, kde...
Lapsang Souchong - uzený čaj
Černé čaje
Tradiční velice aromatický černý čaj. Uzenou vůni získávají čajové lístky zvláštním postupem sušení v kouři z doutnajících kořenů...
Keemun
Černé čaje
Tento černý čaj je pojmenovaný podle staršího názvu kraje (Qimen) v oblasti pěstování. Je znám od roku 1875 (dříve se zde...
Gunpowder
Zelené čaje
Klasický zelený čaj pocházející z centrální Číny s formovanými, světle zelenými lístky, které se po zalití nádherně rozvinou a...