Skořice cejlonská mletá BIO
Bio koření
Jemně mletá cejlonská skořice je opravdová delikatesa mezi skořicemi. Na rozdíl od běžnější indonéské varianty není štip...
Skořice cejlonská mletá
Jednodruhové koření
Cejlonská skořice mletá je jemnější sestra běžně dostupné indonéské (čínské) skořice. Má papírově tenkou kůru, sladkou c...
Skořice cejlonská celá
Jednodruhové koření
Cejlonská skořice není tvrdá a dřevitá jako ta čínská, kterou známe třeba ze svařeného vína, ale jemná, papírově tenká a...
Skořice cejlonská celá BIO
Bio koření
Na rozdíl od běžné skořice, kterou najdete v každém druhém obchodě, je ta cejlonská opravdová lahůdka. Její tenké svitky...
Ras el Hanout
Směsi koření
Ras el Hanout je aromatická a na první přivonění typicky exotická směs koření ze severní Afriky. To, co je pro Indii kar...
Skořice indonéská celá BIO
Bio koření
Indonéská skořice pochází ze skořicovníku pěstovaného v tropických oblastech Indonésie. Její kůra je pevná, silná a má v...
Skořice indonéská mletá
Jednodruhové koření
Tato mletá skořice se vyrábí ze sušené kůry skořicovníku pěstovaného v Indonésii. Na rozdíl od skořice cejlonské je její...
Skořice indonéská celá
Jednodruhové koření
Indonéská skořice pochází ze skořicovníku pěstovaného v tropických oblastech Indonésie a vyznačuje se tvrdší kůrou a sil...