Skořice cejlonská celá BIO
Bio koření
Na rozdíl od běžné skořice, kterou najdete v každém druhém obchodě, je ta cejlonská opravdová lahůdka. Její tenké svitky...
Skořice cejlonská mletá BIO
Bio koření
Jemně mletá cejlonská skořice je opravdová delikatesa mezi skořicemi. Na rozdíl od běžnější indonéské varianty není štip...
Skořice indonéská celá BIO
Bio koření
Indonéská skořice pochází ze skořicovníku pěstovaného v tropických oblastech Indonésie. Její kůra je pevná, silná a má v...
Skořice indonéská mletá BIO
Bio koření
Skořice se používá jak do sladkých pokrmů, tak také do slaných masitých jídel čínské a indické kuchyně. Skořicí můžete o...
Skořice cejlonská celá
Jednodruhové koření
Cejlonská skořice není tvrdá a dřevitá jako ta čínská, kterou známe třeba ze svařeného vína, ale jemná, papírově tenká a...
Skořice cejlonská mletá
Jednodruhové koření
Cejlonská skořice mletá je jemnější sestra běžně dostupné indonéské (čínské) skořice. Má papírově tenkou kůru, sladkou c...
Skořice indonéská celá
Jednodruhové koření
Indonéská skořice pochází ze skořicovníku pěstovaného v tropických oblastech Indonésie a vyznačuje se tvrdší kůrou a sil...
Skořice indonéská mletá
Jednodruhové koření
Tato mletá skořice se vyrábí ze sušené kůry skořicovníku pěstovaného v Indonésii. Na rozdíl od skořice cejlonské je její...