Třtinový cukr se skořicí / Koření

Spojení surového třtinového cukru a voňavé indonéské skořice je jednoduše kouzelné. Jemná karamelová sladkost cukru se dokonale doplňuje s hřejivými, kořeněnými tóny skořice, což vytváří bohatou a přirozenou chuťovou symfonii.

Tento cukr je jako stvořený pro zimní večery a vánoční atmosféru, ale jeho chuť si můžeme užít ještě mnohem víc. Perfektně osladí kávu, čaj, svařené víno nebo horkou čokoládu. Skvěle se hodí i do pečení, ovocných koláčů, perníčků, kaší nebo domácí granoly.

Jak třtinový cukr se skořicí používat?

  • Na ranní kávu a čaj – Dodá nápojům jemnou kořeněnou sladkost a příjemné aroma.
  • Do vánočního pečení – Skvělé do perníčků, jablečných koláčů, štrúdlů nebo máslových sušenek.
  • Na snídaňové kaše a jogurty – Posypte ovesnou kaši, rýžový nákyp nebo bílý jogurt.
  • Na grilované ovoce a dezerty – Výborný na pečená jablka, banány nebo karamelizované hrušky.
  • Do svařeného vína a punče – Skvěle podtrhne chuť koření a přidá jemný karamelový nádech.

Tip na skořicový cukrový sirup

Smíchejte 3 lžíce tohoto cukru se 100 ml horké vody a míchejte, dokud se cukr nerozpustí. Tento voňavý sirup můžete přidat do kávy, čaje nebo použít na palačinky či lívance!

Složení třtinového cukru se skořicí
Datum minimální trvanlivosti 14. 8. 2029
Země původu Německo
Třtinový cukr nabízíme v těchto variantách
 
Na co se třtinový cukr většinou používá