Třtinový cukr se skořicí

Spojení surového třtinového cukru a voňavé indonéské skořice je jednoduše kouzelné. Jemná karamelová sladkost cukru se dokonale doplňuje s hřejivými, kořeněnými tóny skořice, což vytváří bohatou a přirozenou chuťovou symfonii.

Tento cukr je jako stvořený pro zimní večery a vánoční atmosféru, ale jeho chuť si můžeme užít ještě mnohem víc. Perfektně osladí kávu, čaj, svařené víno nebo horkou čokoládu. Skvěle se hodí i do pečení, ovocných koláčů, perníčků, kaší nebo domácí granoly.

Jak třtinový cukr se skořicí používat?

  • Na ranní kávu a čaj – Dodá nápojům jemnou kořeněnou sladkost a příjemné aroma.
  • Do vánočního pečení – Skvělé do perníčků, jablečných koláčů, štrúdlů nebo máslových sušenek.
  • Na snídaňové kaše a jogurty – Posypte ovesnou kaši, rýžový nákyp nebo bílý jogurt.
  • Na grilované ovoce a dezerty – Výborný na pečená jablka, banány nebo karamelizované hrušky.
  • Do svařeného vína a punče – Skvěle podtrhne chuť koření a přidá jemný karamelový nádech.

Tip na skořicový cukrový sirup

Smíchejte 3 lžíce tohoto cukru se 100 ml horké vody a míchejte, dokud se cukr nerozpustí. Tento voňavý sirup můžete přidat do kávy, čaje nebo použít na palačinky či lívance!

Složení třtinového cukru se skořicí
Země původu Německo
Třtinový cukr nabízíme v těchto variantách
 
Na co se třtinový cukr většinou používá