Mandle v mléčné čokoládě / Koření
Co se stane, když jádra mandlí obalíte v hladké a krémové mléčné čokoládě? Vznikne dokonalá laskomina. Mandle v mléčné čokoládě jsou ideální jako malá odměna během dne nebo jako elegantní doplněk na večírky a slavnosti. Jsou také skvělým dárkem pro milovníky čokolády a ořechů. Můžete je také rozdělit do menších mís pro hosty nebo je použít jako chutnou dekoraci na dortech a cupcakes.
Složení mandlí v mléčné čokoládě
mléčná čokoláda min. 74 % (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, kakaová hmota, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku, Sal, Illipe, Kokum gurgi, olej z jader manga), MLÉČNÝ tuk, sušená SYROVÁTKA, LAKTÓZA, emulgátory: slunečnicový lecitin a E476, aroma), jádra MANDLÍ pražená 19 %, leštící směs (tapiokový škrob, cukr, leštící látka, šelak, kokosový olej, regulátor kyselosti: kyselina citronová, konzervant: kyselina sorbová). Obsah kakaové sušiny nejméně 25 %. Průměrné výživové hodnoty na 100 g výrobku: Energie: 565 kcal, Bílkoviny: 8,3 g, Sacharidy: 50 g - z toho cukry: 45 g, Tuky: 36 g - z toho nasycené mastné kyseliny: 16 g, Sůl: 0,1 g.
Datum minimální trvanlivosti
26. 8. 2026
Země původu
Česká republika
Etiketa pro mandle v mléčné čokoládě
Označte si své dózy stylovou etiketou na hnědé odolné samolepce. K tomu navíc dostanete i etiketu s popisem a složením, kterou rovněž můžete na dózy nalepit. Nebo si z těchto etiket vytvořte vlastní katalog oblíbených produktů.
Více informací
Dávkování mandlí v mléčné čokoládě
Narazili jste v receptu na mandle v mléčné čokoládě a nevíte jaké množství odměřit? Připravili jsme pro vás tabulku s nejběžnějším dávkováním.
Zarovnaná čajová lžička | 4 g |
Vrchovatá čajová lžička | 5 g |
Zarovnaná polévková lžíce | 12 g |
Vrchovatá polévková lžíce | 15 g |
Míry jsou samozřejmě přibližné a vždy platí, že byste mandlí v mléčné čokoládě měli dávat dle svých vlastních chuťových preferencí.