Mandle v hořké čokoládě / Koření
Luxusní spojení křupavých mandlí a hořké čokolády, které poskytuje příjemný kontrast mezi sladkostí a hořkostí. Mandle jsou pečlivě pražené, aby se zvýraznila jejich přirozená chuť a aroma. Poté jsou ponořeny do kvalitní hořké čokolády, což dodává další vrstvu textury a bohaté chuti.
Mandle v hořké čokoládě jsou výbornou volbou pro milovníky oříšků a čokolády. Tato pochoutka je ideální pro ty, kdo hledají něco jiného než klasické sladkosti.
Složení mandlí v hořké čokoládě
hořká čokoláda min. 74 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, rostlinný tuk (palmový olej, olej z máslovníku, Sal, Illipe, Kokum guri, olej z jader manga), MLÉČNÝ TUK, slunečnicový lecitin a E476, aroma), MANDLE jádra pražená 19 %, leštící směs (tapiokový škrob, cukr, šelak, kokosový olej, regulátor kyselosti: kyselina citronová, konzervant, kyselina sorbová). Obsah kakaové sušiny nejméně 38 %. Alergeny: Produkt obsahuje skořápkové plody, mléko-laktózu a může obsahovat stopy arašídů. Průměrné výživové hodnoty na 100 g výrobku: Energie: 565 kcal, Rostlinné tuky: 38,8 g, Proteiny: 11,2 g, Uhlohydráty: 40,1 g, Vitamíny: B6,C,E, Vláknina: 6,9 g, Sodík: 0,2 g.
Datum minimální trvanlivosti
21. 8. 2026
Země původu
Česká republika
Etiketa pro mandle v hořké čokoládě
Označte si své dózy stylovou etiketou na hnědé odolné samolepce. K tomu navíc dostanete i etiketu s popisem a složením, kterou rovněž můžete na dózy nalepit. Nebo si z těchto etiket vytvořte vlastní katalog oblíbených produktů.
Více informací
Dávkování mandlí v hořké čokoládě
Narazili jste v receptu na mandle v hořké čokoládě a nevíte jaké množství odměřit? Připravili jsme pro vás tabulku s nejběžnějším dávkováním.
Zarovnaná čajová lžička | 4 g |
Vrchovatá čajová lžička | 5 g |
Zarovnaná polévková lžíce | 12 g |
Vrchovatá polévková lžíce | 15 g |
Míry jsou samozřejmě přibližné a vždy platí, že byste mandlí v hořké čokoládě měli dávat dle svých vlastních chuťových preferencí.