Ajowan
Jednodruhové koření
Ajowan (Adžvan), též u nás známý jako koptský kmín, se v indické kuchyni obvykle praží či smaží na přepuštěném másle ghí...
Estragon
Jednodruhové koření
Estragon je jedno z nejvýznamnějších koření, které přináší kouzlo francouzské kuchyně přímo na váš stůl. Tato aromatická...
Šafrán
Jednodruhové koření
Šafrán je král koření – nejen kvůli své jedinečné chuti a vůni, ale i proto, že jeho sběr je neuvěřitelně pracný....
Sůl perská modrá
Jednodruhové koření
Tato modrá sůl je velmi vzácná, protože se nevyskytuje v obrovských blocích, jako běžná sůl kamenná, ale pouze v pásech ...
Pistácie loupané natural
Ořechy a laskominy
Pistácie jsou drobné, avšak výživně bohaté ořechy, které pocházejí z rostliny rodu Pistacia. Pocházejí z oblasti západní...