Výsledek hledání textu misa/

Hledaný text misa/ jsme našli v těchto produktech

Hledaný text misa/ jsme našli v těchto článcích

Kořenářské prima nápadyKořenářské prima nápadyVěděli jste, že i koření může být superhrdinou zimních dnů? Naše odbornice na koření, Míša Schneedorferová, byla hostem v populárním pořadu Receptář prima nápadů na televizi Prima, kde si společně s moderátorkou Markétou Mayerovou povídaly o tom, jaké koření vás spolehlivě zahřeje nejen v čase Vánoc.Pokračovat Koření polopatěKoření polopatěDáváte koření po špetkách? Nebo po lžičkách, lžících či snad dokonce po lopatkách? Míša z Království chuti netroškařila a koření ládovala rovnou Polopatě v pořadu České televize.Pokračovat Tip #14: Z koření na maso připravte marináduTip #14: Z koření na maso připravte marináduNěkdy stačí maso jen posypat kořením a hned putuje na pánev nebo gril. Funguje to, hlavně když použijete hrubou intenzivní směs koření typu dry rub – tedy suché koření vetřené přímo do masa. Ale pokud máte čas, stojí za to jít o krok dál a pěkně naložit maso do marinády.Pokračovat Testování vanilkového cukru 2023Testování vanilkového cukru 2023V úterý 9. května 2023 odvysílala redakce Černých ovcí na České televizi reportáž o testování vanilkových cukrů známého časopisu dTest. Redakce dTestu si nechala v laboratořích otestovat jak klasické vanilkové cukry, tak i cukry vanilinové, které zakoupili v českých supermarketech.Pokračovat Váš královský průvodce kořenímVáš královský průvodce kořenímUž žádná nuda v kuchyni. Tak, jako malíře inspiruje plná paleta barev, bude vás při vaření inspirovat plná polička barevného a voňavého koření. V každé kořence se skrývá vůně, která vás přenese do daleké exotiky nebo třeba dětství.Pokračovat Hobby naší doby o kořeníHobby naší doby o kořeníTo nejzajímavější z koření představila Michaela Schneedorferová z Království chuti v novém dílu pořadu České televize Hobby naší doby. Nejprve si s paní Jiřinou Bohdalovou povídali o tom, že namíchat si svojí vlastní směs koření nemusí být až tak těžké a stačí nám k tomu náš nos a jazyk.Pokračovat Oregáno nebo dobromysl?Oregáno nebo dobromysl?Docela často se mě v obchodě zákazníci ptají, proč máme mezi kořením oregáno, ale v bylinkách dobromysl? Vždyť je to přece to samé! Jenže není.Pokračovat Jak na domácí vanilkový cukrJak na domácí vanilkový cukrKdyž 1. dubna vyšel na webu dTestu článek o testu vanilkových cukrů, myslela jsem, že šlo o apríl. Nejenom, že je průmyslově vyráběný vanilkový cukr 3-5x dražší, než když si jej vyrobíte doma, ale on dokonce ani často pravou vanilku neobsahuje. Nenechte se tedy tahat za nos a vyrobte si svůj vlastní vanilkový cukr.Pokračovat

Sledujte nás na sociálních sítích, ať vám nic neunikne :-)

Facebook Instagram Instagram
Nákupní košík
Váš košík je zatím prázdný

U objednávek nad 1 500 Kč je poštovné zdarma.

Informace o dopravě a platbě

Pro doručení na Slovensko Slovensko prosím objednávajte na kralovstvochuti.sk.