Ticinské koření
Směsi koření
Pikantní směs koření ze italské části Švýcarska Ticino, která má v kuchyni široké využití. Můžeme ji použít na dušené hovězí maso,...
Tandoori Masála
Směsi koření
Tandoori masála získala svůj název podle tradiční pece tandoor, což je hliněná pec používaná v indické kuchyni...
Houbové koření
Směsi koření
Směs houbového koření která dodá vynikající houbovou chuť např. bramborové polévce, rizotu, kuskusu, pečenému masu, omáčkám a...
Hřibové koření
Směsi koření
Mírně pálivá mletá směs koření s hřiby. Ideální do polévek, omáček a pokrmů s houbami....
Hřebíček mletý
Jednodruhové koření
Hřebíček je velmi aromatické koření. Používá se při přípravě sladkých pokrmů a pečiva, zvláště vánočního. Také na tmavé maso,...