Čokoláda 73 % BIO / Ovocný čaj

Vysoce kvalitní hořká čokoláda bez laktózy, která obsahuje 73 % kakaa. Ekologicky pěstované kakaové boby nejprve prošly 120 hodin fermentací, dále se sušily 7 - 10 dní na sluníčku a ve stínu. Poté se boby pražily při teplotě cca. 115°C. Čokoládové boby při výrobě neprošly procesem alkalizace.

Čokoládové pecky jsou typu couverture chocolate (čokoládová poleva), ideální pro pečení, fondue a další sladké produkty s čokoládovou polevou.

Složení čokolády kakaová hmota, třinový cukr, kakaové máslo, vanilka. Výživové údaje na 100 g: energie: 2711,2 kJ / 648 kcal, tuky: 53,55 g, z toho nasycené tuky: 32,18 g, sacharidy: 27,2 g, z toho cukry: 1,05 g, bílkoviny: 14,32 g, sůl: 0,008 g
Datum minimální trvanlivosti 31. 12. 2026
Země původu Papua Nová Guinea