Etiopie Sidamo BIO

Káva Sidamo etiopské produkce se řadí k těm nejkvalitnějším. Prakticky veškeré zpracování kávy se provádí ručně. Sušení kávových třešní probíhá přirozeným sluníčkem na vyvýšených dřevěných lůžkách. Chuť je mírně nakyslá s jemnými ovocnými a kořeněnými tóny s květinovým aroma.

Káva je zrnková, nemletá. Pokud nemáte mlýnek, rádi Vám na požádání kávu umeleme. Při objednávce do poznámky, prosím, napište na jakou hrubost si přejete kávu pomlít nebo jakým způsobem kávu připravujete (turecká káva, espresso, french press, překapávaná, mocca konvička). Mletí předem ale nedoporučujeme, protože mletá kává rychle ztrácí své aroma a chuť.

Doporučené dávkování Na jeden šálek doporučujeme 7 g kávy Etiopie Sidamo. Balení 50 gramů vám tedy postačí k přípravě 7 šálků.
Země původu Etiopie