Káva BIO Etiopie Sidamo BIO

 
Etiopie Sidamo BIO
Káva BIO Etiopie Sidamo BIO Fotografie zobrazuje bio kávu ETIOPIE SIDAMO BIO z našeho obchodu. Nepoužíváme ilustrační snímky z fotobank nebo propagační obrázky od dodavatelů.
Etiopie
Etiopie je domovem kávy. Právě zde byly nalezeny první zmínky o pěstování kávovníků. Prakticky celá produkce je zde v rukou malých farmářů.
Balení 50 g 42,- Kč koupit Balení 100 g 84,- Kč koupit volná
váha vybrat
S větším balením ušetříte :-)
 
Zboží je skladem na prodejně Nuselská 10, Praha 4 Jak je zboží zabaleno?

Káva Sidamo etiopské produkce se řadí k těm nejkvalitnějším. Prakticky veškeré zpracování kávy se provádí ručně. Sušení kávových třešní probíhá přirozeným sluníčkem na vyvýšených dřevěných lůžkách. Chuť je mírně nakyslá s jemnými ovocnými a kořeněnými tóny s květinovým aroma.

Země původu: Etiopie
Návod na přípravu

Pro přípravu dobré kávy použijte 2 plné kávové lžičky (cca. 7 g) mleté kávy. Kávu zalijte převařenou vodou o teplotě přibližně 95°C. Pokud vodu ohříváte v rychlovarné konvici, této teploty dosáhnete asi půl minuty po vypnutí konvice.

Pokud nemáte mlýnek, rádi Vám na požádání kávu umeleme. Při objednávce do poznámky, prosím, napište na jakou hrubost si přejete kávu pomlít nebo jakým způsobem kávu připravujete (turecká káva, espresso, french press, překapávaná, mocca konvička). Mletí předem ale nedoporučujeme, protože mletá kává rychle ztrácí své aroma a chuť.