Ochucená káva Švýcarská čokoláda

 
Švýcarská čokoláda
Ochucená káva Švýcarská čokoláda Fotografie zobrazuje aromatizovanou kávu ŠVÝCARSKÁ ČOKOLÁDA z našeho obchodu. Nepoužíváme ilustrační snímky z fotobank nebo propagační obrázky od dodavatelů.

Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl ukončen.

Vyhledat podobný produkt

Speciálně komponovaná směs čtyř druhů kávy typu arabica s příjemnou chutí švýcarské čokolády. Zrno každého druhu kávy je praženo zvlášť, aby bylo možné nastavit jiný stupeň pražení pro dosažení požadované chuti a větší komplexnosti. Po upražení jsou všechna zrna smíchána a ochucena aroma švýcarské čokolády. Káva má lehce sladkou kakaovou plnost s jemnou jiskřivostí a jemně kořeněným nádechem s podtóny připomínající luční kvítí.

Země původu: Jižní Amerika
Návod na přípravu

Pro přípravu dobré kávy použijte 2 plné kávové lžičky (cca. 7 g) mleté kávy. Kávu zalijte převařenou vodou o teplotě přibližně 95°C. Pokud vodu ohříváte v rychlovarné konvici, této teploty dosáhnete asi půl minuty po vypnutí konvice.

Pokud nemáte mlýnek, rádi Vám na požádání kávu umeleme. Při objednávce do poznámky, prosím, napište na jakou hrubost si přejete kávu pomlít nebo jakým způsobem kávu připravujete (turecká káva, espresso, french press, překapávaná, mocca konvička). Mletí předem ale nedoporučujeme, protože mletá kává rychle ztrácí své aroma a chuť.