Složení kávových hrudek v hořké čokoládě
Kávové hrudky (75%) v hořké čokoládě (25%). Cukr, kakaová hmota, persipánová hmota (cukr, persiko, glukózový sirup, SÓJOVÁ MOUKA, plně ztužený palmový tuk, sorban draselný), rozinky, kakaové máslo, ARAŠÍDY pražené, suš. MLÉKO, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, maltodextrin, palmový olej, olej z máslovníku, pražená mletá káva a rozpustná suš. káva 1,3 %, proslazená pomerančová kůra (pom. kůra, dextróza, glukózo-fruktózový sirup, cukr, kys. citronová) MLÉČNÝ TUK, tapiokový škrob, cukr, šelak, lecitiny, E476, suš. SYROVÁTKA, přírodní vanilkové aroma, jádra LÍSKOVÝCH OŘECHŮ mletá, jádra VLAŠSKÝCH OŘECHŮ mletá, jádra KEŠU OŘECHŮ mletá, jádra MANDLÍ mletá. V hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 35 %. Vedle kakaového másla obsahuje hořká čokoláda rostlinné tuky. Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů, obilovin obsahujících lepek a sezamu. Výživové údaje na 100 g: Energie 1893 kJ / 451 kcal, Sacharidy 71 g - z toho cukry 68 g, Tuky 16 g - z toho nasycené mastné kyseliny 8,2 g, Bílkoviny 3,9 g, Vláknina 3,5 g, Sůl 0,04 g.