Co obsahuje Brusinky kanadské v hořké čokoládě

 
Složení kanadských brusinek v hořké čokoládě Hořká čokoláda (65 %) - cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, palmový olej, olej z máslovníku, Sal, olej z jader manga, MLÉČNÝ tuk, slunečnicový lecitin E322 a polyglycerylpolyricinoleát E476; přírodní vanilkové aroma, proslazené klivy (33 %), slunečnicový olej, tapiokový škrob, šelak E904; kokosový olej, kyselina citronová E330, kyselina sorbová E200. V hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 38 %. Vedle kakaového másla obsahuje čokoláda rostlinné tuky. Může obsahovat stopy arašídů, skořápkových plodů, obilovin obsahujících lepek, sóji a sezamu. Výživové hodnoty na 100 g: Energie: 2004 kJ / 479 kcal, Sacharidy: 62 g, - z toho cukry: 57 g, Bílkoviny: 3,1 g, Tuky: 23 g, - z toho nasycené mastné kyseliny 13 g, Vláknina: 5,8 g, Sůl: 0,01 g.