Pepřové koření

 
pečené maso Pepřové koření

Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl ukončen.

Vyhledat podobný produkt

Jak už název této hrubozrnné směsi koření napovídá, hlavní housle v ní hraje pepř, který společně s chilli jasně udává ostré chuťové tóny. Nejsou v tom ale sami a celkovou harmonii doplňuje a zjemňuje sladká paprika, sušená zelenina a malé množství soli. Díky hrubé konzistenci směs koření nejen skvěle chutná, ale i na hotovém mase dobře vypadá. 

Pepřové koření je přímo ideální na steaky, kotlety, hamburgery a grilovanou nebo pečenou drůbež a zvěřinu.

Použití směsi je velmi jednoduché. Stačí chvilku před koncem grilování nebo pečení maso posypat menší dávkou koření. Případně můžeme z koření a oleje připravit marinádu, do které maso alespoň na dvě hodiny naložíme.

Chuť a vůně Ostře pepřová chuť posílená chilli a zjemněná paprikou a sušenou zeleninou.
Druh kuchyně, ve které se pepřové koření s oblibou používá
 
Na co se pepřové koření většinou používá
 
Na co se používá Na steaky, kotlety, hamburgery a grilovanou nebo pečenou drůbež.
Doporučené dávkování 1 vrchovatá polévková lžíce koření na 1 kg masa
Země původu Česká republika
Pepřové koření nabízíme v těchto variantách