Grilovací koření Mexica

 
Grilovací koření Mexica

Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl ukončen.

Vyhledat podobný produkt

Původní obyvatelé dnešního Mexika, Aztékové, čas od času přinášeli svým bohům oběti. Ale o maso, které je ochucené touto pikantní směsí koření, se nebudete chtít rozdělit ani s bohy. 

Tato ostřejší směs koření je skvělá na ochucení grilovaného masa do tortill, hodí se také na zeleninu.

Druh kuchyně, ve které se Grilovací koření Mexica s oblibou používá
 
Na co se Grilovací koření Mexica většinou používá
 
Doporučené dávkování 1 vrchovatá polévková lžíce koření na 1 kg masa nebo zeleniny
Upozornění Není vhodné pro děti do 3 let.
Recept Jak si připravíme pravou mexickou tortillu?
Nasekanou cibuli a česnek zpěníme na oleji, přihodíme na nudličky nakrájené hovězí, vepřové nebo kuřecí maso a orestujeme. Ochutíme kořením, přidáme čerstvé papriky, rajčata, kukuřici a fazole a směs dusíme do měkka. Hotovou směs zabalíme do tortill z kukuřičné nebo pšeničné mouky.
Země původu Česká republika