Pepř černý celý BIO

 
pečené maso Pepř černý celý BIO
Balení 20 g 36 Kč koupit Balení 50 g 90 Kč koupit volná
váha vybrat
S větším balením ušetříte :-)
 
Zboží je skladem na prodejně Nuselská 10, Praha 4 Jak je zboží zabaleno?
Jednotková cena: 180,- / 100 g Cena: 180,- / 100 g

Pepř černý je stejně jako bílý a zelený plodem pepřovníku černého, liší se různými stupni zralosti a způsobem zpracování. Černý pepř se získává fermentováním nezralých bobulí a je nejostřejší. Používá se téměř ve všech světových kuchyních. Je možné ho využít i ve směsi (barevný pepř). 

Chuť a vůně peprná chuť s tóny citrusů a dřeva
Druh kuchyně, ve které se černý pepř s oblibou používá
 
Na co se černý pepř většinou používá
 
Kde se pěstuje Indie, Indonésie, Vietnam, Brazílie
Na co se používá Do polévek a omáček, na všechny druhy masa a ryb, do salátů, dresinků, zeleninových, bramborových i houbových pokrmů.
Země původu Srí Lanka, Indie, Vietnam, Brazílie, Indonésie
Informace o BIO produkci Zemědělská produkce mimo EU.
BIO produkty certifikuje kontrolní organizace CZ-BIO-003.