Černucha BIO

 
Koření Černucha BIO

Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl ukončen.

Vyhledat podobný produkt

Černucha se užívá k ochucení chleba, k pečení drůbeže, vepřového a hovězího masa, na zeleninu, luštěniny. Má mírně ostrou chuť.

Chuť a vůně kouřová, ořechová, pepřová
Druh kuchyně, ve které se černucha s oblibou používá
 
Na co se černucha většinou používá
 
Kde se pěstuje Asie, jižní Evropa, severní Afrika
Na co se používá Na pečivo, zeleninu, luštěniny, indické karí a masály, čatní, k úpravě masa, drůbeže, ryb i mořských plodů, do tvarohových sýrů, pomazánek a jogurtového dresinku.
Upozornění Nedoporučuje se těhotným a kojícím ženám.
Země původu Egypt
Informace o BIO produkci Zemědělská produkce mimo EU.
BIO produkty certifikuje kontrolní organizace CZ-BIO-003.