Výsledek hledání textu Slaninove

Nalezli jsme ještě tyto zajímavé související produkty

Černý čaj se slaným karamelem

Černý čaj se slaným karamelem

Černé čaje s příchutí

Černý čaj se slaným karamelem je luxusní horký nápoj, který dokonale spojuje hluboké tóny černého čaje s bohatými a slanými tóny...
Hrudky slaný karamel v mléčné čokoládě

Hrudky slaný karamel v mléčné čokoládě

Ořechy a laskominy

Hrudky se slaným karamelem v mléčné čokoládě jsou skvělou volbou pro všechny, kdo si potrpí na kombinaci slaného a sladkého...
Mandle ve slaném karamelu

Mandle ve slaném karamelu

Ořechy a laskominy

Mandle ve slaném karamelu vás odmění dokonalou kombinací křupavých mandlí s lahodným karamelem, do kterého je přidaná špetka soli...
Karamelky slané

Karamelky slané

Ořechy a laskominy

Slané karamelky jsou dokonalým spojením bohatého karamelové chuti s příjemným dotekem soli, který osloví každého milovníka sladkého...
Italský dresink

Italský dresink

Směsi koření

Směs bylinek a koření Italský dresink dodá vašim salátům středomořský nádech. Tato pečlivě vyrobená směs kombinuje sladkou chuť...
Sůl Fleur de Sel s vanilkou

Sůl Fleur de Sel s vanilkou

Směsi koření

Přidáním bourbonské vanilky do solných květů Fleur de Sel se vaše chuťové buňky setkají se dvěma kulinářskými superlativy...
Sůl Fleur de Sel vločková

Sůl Fleur de Sel vločková

Jednodruhové koření

Jemné vločky těchto vzácných solných květů, jejichž název Fleur de Sel pochází z francouzštiny, vznikají během horkých a větrnných...
Sůl Fleur de Sel natural

Sůl Fleur de Sel natural

Jednodruhové koření

Fleur de Sel, neboli solné květy, jsou jemné křupavé krystalky soli, které se při odpařování mořské vody usazují jako svrchní tenká...
Shichimi Togarashi

Shichimi Togarashi

Směsi koření

Shichimi Togarashi (Šičimi tógaraši) je legendární japonská směs koření, která se též nazývá Koření sedmi vůní...
Sůl mořská maldonská

Sůl mořská maldonská

Jednodruhové koření

Tato, díky svému tvaru pyramidek o velikosti 2 – 8 mm, neobvyklá a dobrá sůl pochází z městečka Maldon na anglickém pobřeží...
Pepř černý Malabar

Pepř černý Malabar

Jednodruhové koření

Černý pepř z indické oblasti Malabar je po celém světě rovněž známý pod názvem tygří pepř. To, že se v této oblasti Indie rovněž...
Skořice cejlonská celá BIO

Skořice cejlonská celá BIO

Bio koření

Kůra skořice cejlonské je, na rozdíl od u nás nejvíce rozšířené skořice čínské, měkká jako papír a její chuť mnohem jemnější a díky...
Muškátový ořech celý BIO

Muškátový ořech celý BIO

Bio koření

Strom muškátovník vonný plodí bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Svou hořko-sladko-pálčivou chutí dokáže okořenit...
Baharat

Baharat

Směsi koření

Perská kuchyně má díky své bohaté historii, jedinečným chutím a aromatickému koření zvláštní postavení, pokud jde o kulinářské...
Skořice indonéská celá BIO

Skořice indonéská celá BIO

Bio koření

Skořice se používá jak do slaných masitých jídel čínské a indické kuchyně, tak i do sladkých pokrmů. Vše, co se sladí cukrem,...
Skořice cejlonská mletá BIO

Skořice cejlonská mletá BIO

Bio koření

Skořice cejlonská má, na rozdíl od u nás nejvíce známé skořice čínské, kůru měkkou jako papír a její chuť mnohem jemnější...
Cibule granulovaná

Cibule granulovaná

Jednodruhové koření

Cibule je při vaření nepostradatelný pomocník, který nám ale často vžene slzy do očí. Pokud však sáhneme po cibuli sušené, z...
Česnek granulovaný BIO

Česnek granulovaný BIO

Bio koření

Hrubý česnekový prášek, díky kterému si v kuchyni ušetříte mnoho práce s loupáním a roztíráním česneku....
Zázvor mletý BIO

Zázvor mletý BIO

Bio koření

Zázvor je koření získávané z oddenků rostliny zázvoru lékařského. Používá se především v indické a čínské kuchyni do slaných i...
Skořice indonéská mletá BIO

Skořice indonéská mletá BIO

Bio koření

Skořice se používá jak do sladkých pokrmů, tak také do slaných masitých jídel čínské a indické kuchyně. Skořicí můžete ochutit...
Kmín český celý BIO

Kmín český celý BIO

Bio koření

Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Je to typické koření do chleba a slaného pečiva. Používá se při přípravě...
Cibule sušená řezaná BIO

Cibule sušená řezaná BIO

Bio koření

Sušená cibule přináší do vaší kuchyně pohodlí, aniž byste museli dělat kompromisy v chuti. Když máte po ruce tuto naši sušenou...
Asie

Asie

Kávová cesta kolem světa

Vydejme se na střechu světa, vydejme se do Nepálu! Tato vysoko položená země je producentem kávy, která se pěstuje na plantážích na...
Pískavice listy

Pískavice listy

Jednodruhové koření

Pískavice - fenugreek, neboli řecké seno je jedna z nejstarších kulturních rostlin. Listy pískavice se používají k vylepšení chuti...
Sůl himalájská jemná růžová

Sůl himalájská jemná růžová

Jednodruhové koření

Nerafinovaná sůl z ekologicky čistého prostředí bez umělých přísad, chemického fluoru a jódu. Svou růžovou barvu má tato sůl díky...
Sůl mořská uzená

Sůl mořská uzená

Jednodruhové koření

Tato mořská sůl se sklízí výhradně ručně v malém mořském solném závodě uprostřed přírodní rezervace na pobřeží Chorvatska...
Skořice cejlonská mletá

Skořice cejlonská mletá

Jednodruhové koření

Skořice cejlonská má, na rozdíl od u nás nejvíce známé skořice čínské, kůru měkkou jako papír a její chuť mnohem jemnější...
Pistácie loupané natural

Pistácie loupané natural

Ořechy a laskominy

Pistácie jsou drobné, avšak výživně bohaté ořechy, které pocházejí z rostliny rodu Pistacia. Pocházejí z oblasti západní Asie a...
Rozinky Thomson velké

Rozinky Thomson velké

Ořechy a laskominy

Velké Thomson rozinky jsou nejčastěji používaným typem rozinek. Vyznačují se tmavou, téměř černou barvou a svou velikostí...
Ajowan

Ajowan

Jednodruhové koření

Ajowan (Adžvan), též u nás známý jako koptský kmín, se v indické kuchyni obvykle praží či smaží na přepuštěném másle ghí, aby se...
Cajunské koření

Cajunské koření

Směsi koření

Originálně namíchané Cajunské koření ztělesňuje bohatou historii a kulinářské umění cajunské kuchyně, kterou můžete objevit v...
Skořice cejlonská celá

Skořice cejlonská celá

Jednodruhové koření

Kůra skořice cejlonské je, na rozdíl od u nás nejvíce rozšířené skořice čínské, měkká jako papír a její chuť mnohem jemnější a díky...
Sůl himalájská hrubá

Sůl himalájská hrubá

Jednodruhové koření

Velmi cenná krystalická sůl z Himalájí obsahuje důležité minerály významné pro lidský organismus. Růžové zbarvení je způsobeno...
Nepál Mount Everest Supreme

Nepál Mount Everest Supreme

Káva Arabica

Káva s dobře vyváženým poměrem jemné kyselosti a hořkosti, jemná nasládlost a slanost. Vůně jasmínu, citrusových plodů a lískových...
Sůl hrubozrnná

Sůl hrubozrnná

Jednodruhové koření

Tuto hrubozrnnou sůl lze použít nejen jako klasickou sůl, ale protože nenasává vlhkost, je naprosto ideální při pečení slaného...
Dýňová semínka loupaná

Dýňová semínka loupaná

Ořechy a laskominy

Dýňová semínka jsou výbornou alternativou k mlsání, které nemusí vést k povolování opasků. Naopak, prý podporují hubnutí a podle...
Pistácie pražené solené

Pistácie pražené solené

Ořechy a laskominy

Pražené solené pistácie jsou skvělou chuťovkou k vínu nebo večernímu filmu. Při pražení se uvolňují chutě a vůně skryté v ořechu,...
Mandle pražené solené

Mandle pražené solené

Ořechy a laskominy

Na počátku výroby těchto pražených mandlí je pečlivý výběr mandlových jader, která jsou následně oloupána. Dále mandle prochází...
Lískové ořechy jádra

Lískové ořechy jádra

Ořechy a laskominy

Jádra lískových oříšků jsou známé svou jedinečnou, bohatou chutí a vysokým obsahem vitamínů a minerálů. Lískové ořechy jsou velmi...
Kešu celé natural

Kešu celé natural

Ořechy a laskominy

Kešu oříšky jsou jedním z nejoblíbenějších ořechů nejen kvůli jejich sladké a jemné chuti, ale též se s oblibou užívají jako...
Kmín český drcený

Kmín český drcený

Jednodruhové koření

Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Je to typické koření do chleba a slaného pečiva. Používá se při přípravě...
Rajská jablíčka

Rajská jablíčka

Jednodruhové koření

Sušená rajská jablíčka se používají do salátů, pomazánek, na pizzu, do zeleninových pokrmů a k vylepšení omáček s rajčaty a polévek...
Sůl kouřová

Sůl kouřová

Směsi koření

Použitím kouřové soli vykouzlíte jako mávnutím kouzelného proutku domácí udírnu a připravovaným jídlům dodáte aroma uzeného masa...
Zázvor mletý

Zázvor mletý

Jednodruhové koření

Zázvor je koření získávané z oddenků rostliny zázvoru lékařského. Používá se především v indické a čínské kuchyni do slaných i...
Skořice indonéská mletá

Skořice indonéská mletá

Jednodruhové koření

Tato mletá skořice se vyrábí ze sušené kůry skořicovníku pěstovaného v Indonésii. Na rozdíl od skořice cejlonské je její chuť...
Skořice indonéská celá

Skořice indonéská celá

Jednodruhové koření

Tato skořice pochází ze skořicovníku pěstovaného v Indonésii. Na rozdíl od skořice cejlonské je její kůra tvrdá a chuť ostřejší až...
Pepř bílý mletý

Pepř bílý mletý

Jednodruhové koření

Pepř bílý je stejně jako černý a zelený plodem pepřovníku černého, liší se různými stupni zralosti a způsobem zpracování...
Muškátový ořech mletý

Muškátový ořech mletý

Jednodruhové koření

Strom muškátovník vonný plodí bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Svou hořko-sladko-pálčivou chutí dokáže okořenit...
Muškátový ořech celý

Muškátový ořech celý

Jednodruhové koření

Strom muškátovník vonný plodí bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Svou hořko-sladko-pálčivou chutí dokáže okořenit...
Medvědí česnek

Medvědí česnek

Jednodruhové koření

Medvědí česnek má kořenitou chuť, s lehkým nádechem česneku. S oblibou se přidává do smetanových polévek, bramborové kaše,...