Výsledek hledání textu Chlebové koreni

Nalezli jsme ještě tyto zajímavé související produkty

Dárková sada Japonské čaje / Manga edice

Dárková sada Japonské čaje / Manga edice

Čajové sady

Odhalte s námi magii zeleného čaje v limitované edici, která oslavuje bohatou kulturu a styl japonských manga komiksů...
Dárková sada Japonské čaje

Dárková sada Japonské čaje

Čajové sady

Japonsko, země vycházejícího slunce, je domovem mistrovského umění čajového obřadu a místo, kde čaj neznamená jen nápoj, ale celou...
Sada koření na grilování - Afrika

Sada koření na grilování - Afrika

Dárkové sady koření

V Africe narazíte jak na divokou džungli, kam nevkročila lidská noha, tak i na moderní mnohamilionové metropole...
Sada koření na grilování - Evropa

Sada koření na grilování - Evropa

Dárkové sady koření

Rozmanitost evropské kuchyně je stejně pestrá, jako jazyky, kterými se zde hovoří. A nejen hovoří, ale především ochutnávají...
Kari Mauritius

Kari Mauritius

Směsi koření

Mauritius, známý svými bílými písečnými plážemi a tyrkysovými vodami, není slavný pouze svou nádhernou přírodou, ale také svou...
Grilovaný sýr BIO

Grilovaný sýr BIO

Bio koření

Toto koření můžete použít jak na klasický grilovaný hermelín, tak i na další druhy sýrů jako např. na feta nebo třeba oblíbené...
Kmín český celý BIO

Kmín český celý BIO

Bio koření

Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Je to typické koření do chleba a slaného pečiva. Používá se při přípravě...
Zatar

Zatar

Směsi koření

Směs koření Zatar (Za'atar) je populární především v zemích severní Afriky a Blízkého východu, v Jordánsku, Libanonu, Sýrii nebo v...
Datle Medjool čerstvé

Datle Medjool čerstvé

Ořechy a laskominy

Svou výjimečnou pozici si tento druh datlí vysloužil díky svým třem hlavním nej-: jsou ze všech datlí největší, nejsladší a mají...
Fenykl mletý

Fenykl mletý

Jednodruhové koření

Mletý fenykl se používá k ochucení polévek, do omáček, při pečení sladkého pečiva, chleba, na vepřovou pečeni, do nádivky drůbeže,...
Ajowan

Ajowan

Jednodruhové koření

Ajowan (Adžvan), též u nás známý jako koptský kmín, se v indické kuchyni obvykle praží či smaží na přepuštěném másle ghí, aby se...
Tandoori Masála

Tandoori Masála

Směsi koření

Tandoori masála získala svůj název podle tradiční pece tandoor, což je hliněná pec používaná v indické kuchyni...
Kmín český drcený

Kmín český drcený

Jednodruhové koření

Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Je to typické koření do chleba a slaného pečiva. Používá se při přípravě...
Bambova bylinková sůl

Bambova bylinková sůl

Směsi koření

Kořenící směs k ochucení polévek, zeleninových salátů, pomazánek, dresinků, omáček, rýže, luštěnin, pokrmů z vajec, brambor či...
Kmín český mletý

Kmín český mletý

Jednodruhové koření

Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Je to typické koření do chleba a slaného pečiva. Používá se při přípravě...
Kmín český celý

Kmín český celý

Jednodruhové koření

Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Je to typické koření do chleba a slaného pečiva. Používá se při přípravě...
Kardamom celý

Kardamom celý

Jednodruhové koření

Plody byliny kardamovníku obecného (zelená zrna) obsahují semena a jsou vysoce ceněným kořením. Kardamom (též nesprávně kardamon)...