Paprika uzená pálivá

Paprika uzená pálivá

Balení 40 g 36 Kč koupit Balení 80 g 72 Kč koupit volná
váha vybrat
S větším balením ušetříte :-)
 
Zboží je skladem na prodejně Nuselská 10, Praha 4
Jednotková cena: 90,- / 100 g
 

Paprika uzená pálivá

Podobně jako zauzená sladká paprika se i pálivá varianta používá do polévek, na kuřecí maso nebo ryby. Přidáním uzené papriky jídlo získá chuť po uzeném masu i tam, kde žádné maso není. A tak nejednoho vegetariána nebo vegana příjemně překvapíte novou chutí.

Kde se pěstuje Pochází ze Střední Ameriky, ale dnes se pěstuje po celém světě.
Na co se používá K dochucení široké škály pokrmů: do polévek, omáček, ke všem druhům masa, sýrům, vaječným a zeleninovým pokrmům, do pomazánek, dresinků, těstovin, na pizzu i do rizota.
Země původu Španělsko
Etiketa pro pálivou uzenou papriku
Jak se pálivá paprika řekne:
latinsky: Capsicum
anglicky: hot paprika
německy: Paprika scharf
francouzsky: piment fort
Druh kuchyně, ve které se pálivá paprika s oblibou používá
 
Na co se pálivá paprika většinou používá