Káva Arabica Indonésie Bali
Káva z tohoto malého exotického ostrova má čistou vyváženou kořeněnou chuť s jemnou kyselostí a tóny čokolády.
Káva je zrnková, nemletá. Pokud nemáte mlýnek, rádi Vám na požádání kávu umeleme. Při objednávce do poznámky, prosím, napište na jakou hrubost si přejete kávu pomlít nebo jakým způsobem kávu připravujete (turecká káva, espresso, french press, překapávaná, mocca konvička). Mletí předem ale nedoporučujeme, protože mletá kává rychle ztrácí své aroma a chuť.
Doporučené dávkování
Na jeden šálek doporučujeme 7 g kávy z Indonésie. Balení 50 gramů vám tedy postačí k přípravě 7 šálků.
Příprava
Pro přípravu dobré kávy použijte 2 plné kávové lžičky (cca. 7 g) mleté kávy. Kávu zalijte převařenou vodou o teplotě přibližně 95°C. Pokud vodu ohříváte v rychlovarné konvici, této teploty dosáhnete asi půl minuty po vypnutí konvice.
Země původu
Indonésie
Etiketa pro kávu z Indonésie
Označte si své dózy stylovou etiketou na hnědé odolné samolepce. K tomu navíc dostanete i etiketu s popisem a složením, kterou rovněž můžete na dózy nalepit. Nebo si z těchto etiket vytvořte vlastní katalog oblíbených produktů.
Více informací